…Andreea?!?

22 December, 2008

Andreea, gazda noastra din aceasta seara locuieste la numarul 52 impreuna cu sotul, cei doi copii si cu ceilalti ai casei.

La poarta ne intampina Gabi, o domnisoara exagerat de atenta si de aici mai putin naturala. Suntem cei mai punctuali si ca atare primim cateva minute de exclusivitate, inclusiv o vizita la etaj unde Violeta isi repetă primii pasi. Ne intoarcem la parter pe notele unei conversatii de salon. Schimbam cateva cuvinte cu Codruţa si Despina, doua partenere ale gazdei. Facem cunostinta apoi si cu baiatul din bucatarie care ne serveste cu niste suc de portocale combinat cu o doza responsabila de Campari. Ne intretinem copios cu Ioana cu care ne intindem si la o tigara – doua. Pe rand apar Ilie impreuna cu sotia si cele doua fete apoi chiar si Radu, singur si stingher am zis eu, dar sigur pe el si disponibil. Numarul de copii rivalizeaza cu cel al adultilor cand apare si cealalta Andree cu Alexandre, bineinteles escortati de cei doi copii din dotare.

Andreea noastra este sincera si vizibil emotionata cand vorbeste despre familie. Nu mai incape indoiala. Multumeste respectuos celor care sunt prezenti si in loc sa nominalizeze persoanele care i-au fost de mare ajutor si sprijin, prefera sa le fixeze diplomatic cu privirea. Discursul este familial si succint. Apoi muzica de fundal, un CD cu craciunisme americane, isi recapata volumul. Noi mai schimbam mai o vorba, mai o informatie cu Mihaela, project manager pe o campanie de binefacere in care este implicata si Andreea.

Dupa doua ore deja de la sosire ne luam inima in dinti, hainele din cuier si spunem la revedere. Totul se petrece sub auspiciile politetei firesti. De la inaltimea prestantei ei Andreea ma surprinde din nou cu cate un sarut plasat pe fiecare dintre obraji. Nu e usor sa parasesti salonul calduros imbimbat discret cu parfumuri fine, mai ales ca multi dintre invitati nici nu aparusera inca. Portarul in papuci de casa e absent de la iesirea noastra din scena asa ca tot Gabi ne conduce la poarta.

Sfarsit

multumiri Rucsandrei pentru regia unei seri memorabile

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: