Ziua Intai

29 December, 2006

Pe scurt. Pana acum:

Stiam de azi-noapte ca o am. Se vedea pe fata mea. Se vedea bubele. Nici corpul nu era strain de fenomen. Ba chiar le avea mai bine cu el … cu fenomenu’. Asa ca madam la doctorisse nu mi-a zis nimic nou cand mi-a pus diagnosticul : varicela. Ta-da-da-da!! Izolare. Vitamina C si fructe. Regim. Caldura si alcool. Ah! Cum ar fi fara alcool? (pronuntat gresit alcol chiar si de misiz Moia).

Pentru cei care nu au experimentat boala, varicela aste acea manifestare incorecta a pielii prin supurari cutanate cu lichid straveziu, transparent. Pielea este mai hidratata! Si asta se vede. In fiecare bula gata sa faca plici si gata sa lase ci-ca-trici. Asta este descrierea superficiala, a unui tertz, a unui observator exterior. Varicela este insa pentru individul care o transporta un exercitiu de vointa. Un test al nevoilor umane simple pornind cu simplul scarpinat ici-colo-sha. Aici intervine salvarea. Pentru ca fiecare parte negativa isi are opusul in ceva benefic. Dualitatea este, si in cazul varicelei, ceva real, demonstrabil prin fapte si reactii.

Yang-ul varicelei, adica partea benefica a procesului, este alcoolul. Inca o data, acest salvator al omenirii este la datorie. Propria experienta ma face sa-l situez undeva deasupra penicilinei, ca descoperire in domeniul medicinei, si haha… nu-i asa?, nu numai.

Dupa numai jumatate de sticlutza de alcool consumata ma simt alt om. Simt campuri de energie vie strabatandu-mi simturile, de la miros, la tactil si la gustativ. Experientele auditive sunt din gama sunetelor inalte, al tziuiturilor prietenoase, care cu un mic efort de imaginatie devin triluri de pasari exotice in perioada imperecherii (le vad; sunt colorate!). Nimic nu se compara cu efectul exercitat la nivel tactil. Alcoolul este echivalentul unei sapuneli cu zapada de azot lichid in flacari, pentru mine, pentru mine… O imbaiere in apele Olimpului alaturi de Zei. O scufundare in Cunoastere. In lichidul primordial, racoros ca roua de la munte intr-o dimineata de primavara europeana.

Gustul este periculos de banal. Alcoolul este modest si sincer. El nu are nevoie de miresme tzantzoshe ca sa impresioneze. O face fiind el insusi. Efectul este mereu unic. Chiar si sticla este neimpresionanta ca ambalaj. Alcoolul nu are nevoie de reclama. Se reclama singur. Indemnul producatorilor “Indicat numai pentru UZ EXTERN” … huh ? Cum adica “uz extern” ? Extern de ce? Adica pot sa-l beau numai … in exterior ? Bai… ce-ati facut,ma ? Nu mai am voie sa-mi beau alcoolul in casa ? Treziti-va! Suntem in Europa! Externul este la noi in casa. Libertate Alcoolului! Sa strigam cu totii CnH2n+1OH! CnH2n+1OH! CnH2n+1OH! CnH2n+1OH!

PS: Nu credeti ce spune wikipedia despre ‘efectele alcoolului asupra organismului’. Este reactia normala, invidioasa a indivizilor care nu se bucura de aceleasi raspunsuri la consumarea licorii. Ei care cauta prin atragerea mass-mediei si a populatiei de buna-credinta sa ne indeparteze pe noi, alesii, de alcool si de efectele-i benefice.

CnH2n+1OH!

___

A fost Ziua Intai din //Varicela.

(va urma)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: